2012-12-26 14:49:44
Vianočné darčeky
Kto z vás si doprial novučičké auto tesne pred Vianocami?

Vianočné darčeky

Sviatočné dni prinášajú pohodu, oddych - a užívanie si prvých chvíľ s darčekmi. Rozhodli sme sa, že vám predsa ešte trocha nadelíme z takých, ktoré môžete síce vidieť celý rok, no správnu atmosféru prinesú len na Vianoce.

Vybrali ste si pod stomček auto? Alebo ste sa nevedeli rozhodnúť, ktoré si kúpiť, tak ste to nechali na neskôr? Padla by vám vhod pri výbere pomoc asistentiek Santu, či Ježiška? Hm, takže vy ste nechali rozhodovanie na neskôr - či zostanete pri starom, alebo dokonca presedláte na bicykel...Ochranárska duša sa vo vás nezaprie! Dokonca uvažujete o pohybe na vlastných nohách!? Teda, trocháriť sa nemá, hlavne počas sviatkov...

Nuž ale keď sa nedá, tak sa nedá. Len pekne investuje, sporte a zhŕňajte šestáčiky. Aby ste sa mohli nielen pokochať na vlastníctve tých, čo na ne majú - pozor, mysleli sme výhradne na statky hmotné a hnuteľné - teda autá. Ale aby ste aj vy rozšírili rady motoristov, vlastníkov svojich miláčikov (ktorí majú problém zaparkovať).

Vianočné auto 2012

Ešte viac, lepšie a zábavnejšie - asi sa týmto heslom riadili Tom Smith a Patrick Rippmann, keď po úspechu svojho klipu o vianočnom aute roka 2011 pripravili pokračovanie - a je to celkom zábavné pozeranie.

Jozef Vydra
ZDROJ: Youtube, internet

Komentáre k článku


Stream naživo