2018-06-24 19:48:08
Mazda 2 Takumi
Mazda 2 Takumi
Zdroj: Mazda

Mazda aktualizovala svoj najmenší model. Lepšie výbavy a limitka Takumi

Mazda aktualizovala svoj najmenší model s číselným označením 2. Zaujme novými cenami a lepšou ponukou výbav.

Mazda 2, najmenší model japonskej automobilky, prichádza s drobnými vylepšeniami. Najviac ich cítiť v cenníku. Bohatšia výbava prináša prvky, ktoré boli alebo drahšie, alebo ste ich v 2-jke objednať nemohli. 

Vozidlá Mazda majú štandardne slušnú už prvú ponúkanú výbavu a Mazda 2 nie je iná. Už vo verzii Emotion tak nájdete klimatizáciu, palubný počítač, kompletnú bezpečnostnú výbavu, centrálne zamykanie s diaľkovým ovládaním alebo elektrické ovládanie okien a vonkajších spätných zrkadiel.

Úplne nová je v Mazde 2 limitovaná edícia TAKUMI. V prípade tohto modelu ponúka zatiaľ neponúkanú zadnú parkovaciu kameru, LED hmlové svetlá a čierne 16-palcové hliníkové disky. Mazda2 TAKUMI je k dispozícii v cene od 12.790 Eur. 

Zaujať by ale mala aj nižšia verzia Challenge, teda druhá ponúkaná výbava. Oproti výbave Emotion má navyše vyhrievané vonkajšie spätné zrkadlá vo farbe karosérie, kožený volant, koženú hlavicu radiacej páky, Bluetooth, tempomat, zadné operadlá delené v pomere 60 : 40 alebo výškovo nastaviteľné sedadlo spolujazdca. Celkovo za 10.890 Eur.

Úplnou novinkou pre Mazdu2 je tiež trojica farieb. Červená Soul RedCrystal, biela Ceramic a len pre Mazdu2 karmínovo červená.

 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: Mazda

Komentáre k článku


Stream naživo