2016-07-29 15:10:00
Tri diamanty sa pripravujú
Tri diamanty sa pripravujú na ofenzívu nielen pod Eiffelovkou

Tri diamanty sa pripravujú na ofenzívu nielen pod Eiffelovkou

Aj keď si možno práve užívate zaslúžené letné dovolenky a prázdninový relax, automobilky sa už chystajú na autosalóny.

No ešte skôr, ako sa pozrieme do Paríža, ktorý bude hostiť významný jesenný európsky autosalón, nakuknime na podobnú akciu na opačnom konci zemegule. Spoločnosť Mitsubishi Motors Corporation (MMC) totiž vo svetovej premiére predstaví v Indonézii koncept malého crossoveru MPV na Medzinárodnom Autosalóne 2016 v Gaikindo.

Koncepčné vozidlo Small Crossover MPV Concept Car z dielne troch diamantov v sebe spája húževnatosť vozidiel kategórie SUV s univerzálnosťou vozidiel typu MPV. Nové koncepčné vozidlo Mitsubishi Motors bude ťažiť zo širšej karosérie a optimalizovaného usporiadania priestoru, vďaka ktorým sa vo veľkoryso navrhnutom interiéri pohodlne prepraví až sedem cestujúcich.

Predná časť vozidla je skonštruovaná v súlade s novým dizajnérskym jazykom Mitsubishi Motors v tvare Dynamického štítu („Dynamic Shield“), ktorý je vizuálnym vyjadrením jeho funkcie ochrany pasažierov ako aj samotného vozidla.

Tento unikátny crossover/MPV predstavuje spojenie funkčnosti vozidiel typu SUV s prvkami SUV stylingu ako sú hlboko zasadené predné a zadné blatníky, ktoré vyjadrujú stabilitu a nadštandardnú svetlú výšku vozidla, a ktoré dodávajú elegantne tvarovanej karosérii s voľne plynúcou líniou športový charakter.

Spoločnosť MMC vytvorila tiež špeciálnu web stránku, ktorá bude obsahovať rôzne informácie o vystavených modeloch Mitsubishi Motors na Medzinárodnom Autosalóne v Indonézii 2016.

Pod Eiffelovkou ďalšia premiéra

No a poďme na európsky kontinent - pozrieme sa ešte na to, čo nás čaká na tohtoročnom jesennom autosalóne v Paríži na stánku troch diamantov. V meste na Seine predstaví MMC vo svetovej premiére úplne nový koncept najmodernejšieho SUV coupé s názvom „Ground Tourer Concept“, ktorým tak rozšíri portfólio svojich koncepčných vozidiel.

Po koncepčnom vozidle „Concept XR PHEV II“ odhalenom na autosalóne v Ženeve v roku 2015 a ďalšom koncepte s názvom „eX Concept“ predstavenom v tom istom roku na autosalóne v Tokiu, pokračuje spoločnosť MMC v trpezlivom budovaní svojej dizajnérskej filozofie a potvrdzuje svoju rastúcu rolu čistého (SUV) hráča.

Jozef Vydra
ZDROJ: MMC

Komentáre k článku


Stream naživo