2016-03-12 04:30:00
Hostesky Motocykel Boatshow 2016
Hostesky Motocykel Boatshow 2016
Zdroj: Ján Hargaš

FOTO: Pozrite si sexi hostesky na výstave Motocykel 2016

Výstava Motocykel Boatshow okrem motoriek a lodí prináša aj krásne ženy. Pozrite si najkrajšie hostesky.

Iste, krása je relatívny pojem a tak ako sa niekomu môže páčiť chopper, inému zas cruiser, či cestná motorka, tak je to aj v prípade žien. Vo všeobecnosti ale platí, že silné stroje a krásne ženy k sebe patria a to z jediného dôvodu. Sluší im to spolu.

V galérii nižšie tak nájdete hostesky, ktoré pomáhajú vystavovateľom oživiť svoje mašiny a prilákať viac pohľadov svojim smerom.

Ak by ste sa chceli pozrieť na motorky, lode i na pekné hostesky pozrieť osobne, je najvyšší čas. Dnes i zajtra bude výstavisko otvorené od 9:00. V sobotu do 19-tej a v nedeľu do 17-tej. Parkovanie bude v areáli Incheby pre motocykle počas celého trvania výstav zadarmo, vyznávači dvojstopých vozidiel budú musieť za parkovanie v areáli zaplatiť.

Ak sa vám platiť nechce, neodporúčame vám parkovať v okolí Incheby, viacero miest je pod dohľadom mestskej polície. Ušetriť môžete parkovaním alebo niekde na sídlisku v Petržalke, alebo v Auparku, pravda, ak sa neplánujete zdržať dlho. Najlepšie urobíte ak na miesto prídete mestskou hromadnou dopravou a ušetríte si starosti s parkovaním.

jh

Komentáre k článku


Stream naživo