2016-01-13 14:42:31
Autosalón Detroit 2016
Prvý autosalón v roku 2016 na americkom kontinente je v Detroite
Zdroj: NAIAS

FOTO: Autosalón v Detroite priniesol zaujímavé novinky

Populárna severoamerická automobilová show má za sebou prvé dva novinárske dni.

Teraz sa na dva dni na výstavisko do hál v Cobo Center nahrnú dodávatelia a ďalšie skupiny, ktoré majú čo do činenia a automobilmi. Potom bude deň určený pre sponzorov, donorov a charitu, kde sa vyzbierajú peniaze určené pre pomoc ľuďom v núdzi.

No a nakoniec sa začne tá pravá šou aj pre oči divákov. NAIAS, teda North American International Show 2016 sa otvorí pre verejnosť. Tá bude mať na okukávanie a skúšanie noviniek čas od soboty 16. januára do nasledujúcej nedele 24. januára. Budú môcť prezerať, skúšať a porovnávať a rozhodovať sa tak pre niektorý z osvedčených modelov, alebo daktorú z noviniek, ktoré sa v americkom meste áut predstavujú.

Postupne vám budeme prinášať podrobnejšie informácie o niektorých zaujímavých modeloch, ktoré majú čo povedať aj nám, Európanom. Niekoľko z nich určite budeme vidieť na najvýznamnejšom jarnom autosalóne v Európe – začiatkom marca v Ženeve.

Dnes sme pre vás pripravili aspoň letmý pohľad na výstavné móla, kde sa odprezentovalo okrem sériových áut pripravených už takmer do predaja aj pár celkom zaujímavých konceptov. Nenechajte sa rušiť. Pozrite si obrázky, tie ďalšie sú v galérii.

Zdroj: NAIAS
Zdroj: NAIAS

 

Zdroj: NAIAS
Zdroj: NAIAS

Jozef Vydra
ZDROJ: NAIAS

Komentáre k článku


Stream naživo