2015-08-28 15:05:00
BMW 7 2015
BMW 7 2015
Zdroj: BMW

FOTO Pozrite si nové BMW 7 v MEGA galérii! Uvidíte interiér a všetko čo dokáže!

BMW práve vypustilo do sveta novú a poriadne veľkú dávku nádherných fotografií svojej novej vlajkovej lode.

A veru je na čo sa pozerať. BMW sa pri prezentácii tohto vozidla rozhodlo, že viac než písmená zaberú fotografii všetkého čo nová luxusná limuzína z Bavorska dokáže. A že je toho naozaj dosť nemusíme ani opakovať, všakže?

Ako prvé na fotkách pochopiteľne zaujme majestátny exteriér vozidla. Čím dlhšie na auto pozeráme, tým viac sa nám páči, no ako sa hovorí, je to náš problém. Omnoho dôležitejší je pohľad potenciálnych zákazníkov.

BMW 7 je o majestátnosti exteriéru, no hlavne o pokrokovej technológii a enormnom pohodlí v interiéri. Na nasledujúcich fotografiách uvidíte nielenže detailne samotný interiér vozidla, uvidíte aj množstvo funkcií, ktoré si auto nesie na palube vrátane čarovného multifunkčného kľúča od auta, ovládania infotainmentu gestami. BMW tiež pridalo zopár fotografií s ukážkou toho, čo dokáže individualizácia prostredníctvom BMW individual.

BMW nedávno odhalilo viacero informácií, okrem parkovacieho asistenta, ktorý vám umožní zaparkovať auto na diaľku vieme tiež, že auto je odľahčené prostredníctvom veľkého využitia karbónu. Na fotkách tiež vidieť, že typická mriežka na ladvinkách sa môže v prípade potreby zavrieť (pre rýchlejšie zohriatie motora v chladnom počasí).

Skrátka je toho naozaj požehnane. Tak sa pustite do skúmania a ak ste odhalili niečo ďalšie, dajte nám vedieť v diskusii.

jh
ZDROJ: BMW

Komentáre k článku


Stream naživo