2015-04-15 04:15:00
Hostesky autosalón v Bratislave
Hostesky autosalón v Bratislave 2015
Zdroj: Jan Zemiar

FOTO: Najkrajšie hostesky autosalónu v Bratislave nájdete tu!

Automobilový fanúšikovia a nadšenci nemusia pozerať len na autá, oči si môžu odpočinúť aj na hosteskách.

Autosalón v Bratislave je už v plnom prúde. My sme na ňom boli ešte v prvý deň, a tak vám prinášame fotografie hostesiek plné síl a energie.

Aj keď sa to nemusí zdať, stáť pri aute, pózovať do objektívov a usmievať sa, aj keď nie je prečo, je pomerne vyčerpávajúca práca (baníci sa môžu slobodne uškŕňať). Hostesky sa síce pri autách striedajú, no i tak majú celý výstavný týždeň, čo robiť.

Patria však k autosalónu ako samotné autá. A pritom na tom nie je nič ponižujúce, alebo objektivizujúce ako sa viacerí v ostatnom čase snažia naznačiť. Prítomnosť krásnych žien pri automobiloch je nevyhnutá z jediného dôvodu – preto, lebo robia samotné autá krajšími. Akoby ich čaro osvetlilo aj neživý automobil. Prilákajú pozornosť a úsmevom potešia ducha.

Iste, niekedy sa dajú nájsť aj také, ktoré to s vyzývavosťou preženú, no dôvod je jednoduchý. To pri čom stoja je bez nich tak extrémne nezaujímavé, že predávajúci (zväčša doplnkov) by ich najradšej vyzliekol, len aby sa aspoň niekto pozrel daným smerom.

To sú však extrémy. Dôležitejšie je, že pri novinkách na automobilovom trhu sú milé, pekné a niekedy až veľmi pekné devy, ktoré nielenže dobre vyzerajú, ale majú tiež informácie o daných modeloch, výbavách a celkovo o výstave.

Aj toho roku je na čo pozerať, rozhodli sme sa preto galériu s hosteskami rozšíriť a priniesť viac záberov. Stoja za to.

jh

Komentáre k článku


Stream naživo