2015-03-13 15:30:00
Hostesky z výstavy Motocykel
Hostesky z výstavy Motocykel 2015
Zdroj: Jan Zemiar

FOTO: Pozrite si najsexi hostesky z výstavy Motocykel 2015!

Tak ako k sebe patria skvelé autá a krásne ženy, nepochybne k sebe patria i sexi devy s motorkami.

To vedia takmer všetci vystavovatelia na práve prebiehajúcej výstave motoriek a príslušenstva s názvom Motocykel 2015. Okrem skvelých motoriek a noviniek z jednej stopy môžete potešiť svoje oči aj pohľadom na očarujúce hostesky.

Pritom platí to, čo pri motorkách: proti gustu žiaden dišputát. To, že sa niekomu páči jedna, neznamená, že sa musí páčiť aj ostatným. Všetci sme iní a každý má iné preferencie. Niekto chce radšej skúter, iný zas chopper. Jeden najviac obdivuje custom, druhý zas radšej staví na pôvodný kus tak ako ho/ju fabrika stvorila.

Rovnako to celkom pochopiteľne platí aj pri ženách (a pri chlapoch detto). Iste, sú parametre, ktoré vyhľadáva každý, no podobne sú aj také, ktoré má každý osobitné.

Toho roku bolo tak ako po minulé naozaj na čo pozerať. Medzi dievčatami sa nájdu ako nežné krásky, sexi devy, tak i ozajstné moto-babizne, z ktorých sebavedomie priam srší.

Práve preto sme sa tentokrát rozhodli uverejniť aj viac ako jednu fotografiu jednej hostesky. Niekedy je vymazať fotku naozaj ťažké, a keďže sme u nás na Slovensku v krajine krásnych žien, platí to dvojnásobne.

 

jh

Komentáre k článku


Stream naživo