2014-10-14 11:55:00
Subaru XV Adventure paket
Subaru XV Adventure paket
Zdroj: Subaru

Subaru predstavuje model XV s akčným paketom. V cene xenóny aj automat

Obľúbený model značky bude odteraz k dispozícii aj s novým limitovaným paketom Adventure Edition.

Dizajn vozidla vylepší outdoorový paket, ktorý mu dodá robustnejší vzhľad a zvýrazní jeho schopnosti pri každodennom využití v meste, ale i v teréne.

Adventure Edition – zmeny zvonka

Subaru XV, vybavené adventure paketom, od štandardného modelu odlišujú strešné lyžiny, predná a zadná ochrana nárazníka i bočné ochrany prahov, ktoré majú auto jednak odlíšiť od klasického XV a tiež pomôcť ochrániť karosériu auta od škrabancov spôsobených prejazdom terénu. Pomôcť by mal ochrániť auto od parkoviskových škrabancov. Všetky doplnky paketu sú v cene vozidla.

Xenónové svetlomety aj automatická prevodovka

Subaru XV, ktoré je za ostatné obdobie veľmi obľúbené a žiadané zákazníkmi, dostane v limitovanej edícii Adventure Edition xenónové svetlomety, ktoré sú v rámci edície takisto v cene vozidla.

Adventure paketom budú vybavené modely XV 2.0 CVT s benzínovým motorom typu boxer (110 kW/ 150 k; krútiaci moment 196 Nm). Jeho kombinovaná spotreba má hodnotu 6,6 l/100 km. Komfort jazdy akčnej verzie Adventure Edition garantuje aj automatická prevodovka CVT Lineartronic, ktorou sú vozidlá limitovanej série vybavené štandardne.

Ponuka exkluzívnej akčnej verzie Adventure Edition je limitovaná iba na 20 vozidiel, čo si žiada rýchlu reakciu. Vzhľadom na nadštandardné vybavenie a výnimočný charakter tohto Subaru tak zostáva rozmýšľať už len o farbe. Preferencie zákazníkov sú jasné: za posledných 10 rokov si na Slovensku najviac kupovali strieborné, tmavošedé, biele a čierne Subaru.

Samozrejmosťou je model XV, ako aj pre všetky ostatné modely značky je stály pohon 4x4, ktorý nielenže zvyšuje prejazdnosť v teréne, ale tiež zvyšuje bezpečnosť. Za tú dostal model XV 5 hviezd od EuroNCAP. Test vozidla s manuálnou prevodovkou nájdete tu. Cenu akciového modelu Subaru nezverejnilo.

jh
ZDROJ: Subaru

Komentáre k článku


Stream naživo