2014-08-18 08:34:29
Škoda Fabia III sa
Škoda Fabia III sa postupne odhaľuje, vidno tmavé pozadie hlavného reflektora a denné svetlá z LED.
Zdroj: Škoda auto

AKTUALIZOVANÉ: Škoda Fabia III: postupné odhaľovanie na pokračovanie

V roku 1989 sa predstavil svetu Favorit. Automobilka Škoda vtedy predviedla „plechový striptíz.“

PRIDANÝ TEXT: Avizované by sa malo stať skutočnosťou už zajtra. Škoda Fabia III. generácia sa podľa posledných správ má predstaviť v plnej svojej nádhere už zajtra - dnes ešte pridali pohľad na zadné svetlá a to je posledný kúsok mozaiky predtým, než sa predstaví kompletná skladačka, teda vlastne celok.

Postupné odhaľovanie kúsok po kúsku dráždilo a lákalo verejnosť viac, ako keby sa pred oficiálnym predstavením (vtedy na medzinárodnom strojárskom veľtrhu v Brne) ukázalo auto celé. To však vtedy nebolo možné a všetky informácie sa držali v absolútnej tajnosti čo najdlhšie.

Na svetlo sveta neprenikli žiadne podstatné informácie, už vôbec nie nejaké podrobnosti. No a potom to prišlo: tu zadné svetlo a kúsok blatníka, tam zasa predný reflektor s časťou nárazníka... Takto sa vtedy najväčšia novinka z dielne mladoboleslavskej značky ukazovala ľuďom v televíznych novinách.

Škoda sa dlhodobo hrá s priaznivcami hru na slepú babu, keď dlho nechce oficiálne priznať ani to, čo nafotili špióni... Tentoraz sa však automobilka asi rozhodla trocha oprášiť spôsob prezentácie a novú Škodu Fabia tretej generácie predsa začína predstavovať sama – ale pekne postupne, po kúskoch. Servíruje tak netrpezlivým záujemcom fragmenty svojho najnovšieho prírastku fotografiami na sociálnej sieti.

Zdroj: Škoda auto
Zdroj: Škoda auto

Koľko bude trvať celé predstavovanie nevedno, no za šesť dní už uverejnila šesť obrázkov, ktoré vám ponúkame v súhrne aj my. V galérii sme pridali aj dve fotky ešte s maskovaním, aby ste si mohli porovnať, čo bolo skryté a čo naschvál zmenené oproti už odhalenej skutočnosti.

Zdá sa, že do oficiálnej premiéry na parížskom autosalóne by toho ešte mohli stihnúť ukázať dosť, no pošepkáva sa, že tentoraz sa stane niečo ťažko uveriteľné a Škoda predstaví Fabiu v predpremiére ešte skôr! Dokonca sa čosi šepká už o tomto týždni – no určite to bude zaujímavé. Takže aj my netrpezlivo čakáme, kedy sa vykľuje šidlo z vreca, presnejšie Fabia III z „utajenia.“

Zdroj: Škoda auto

Jozef Vydra
ZDROJ: Škoda auto

Komentáre k článku


Stream naživo