2017-08-26 15:22:33
Porsche zraz Bratislava 26.08.2017
Porsche zraz Bratislava 26.08.2017
Zdroj: Ján Hargaš

Hlavné mesto obsadili bez boja a bez obetí. Hovoria si Porsche

Hlavné mesto Slovenska dnes patrilo automobilom značky Porsche. Hrad dobyli rýchlo a bez strát.

Útok na bratislavský hradný kopec bol pripravovaný už niekoľko mesiacov. Podľa plánu začal dnes ráno. Útočníci zväčša s motormi vzadu sa zoskupili a pripravili na boj. Avšak skupina zvaná Porsche vošla na Hrad hlavnou bránou úplne bez odporu... Skôr s obdivom turistov, ktorí sa prišli pozrieť na vybielený bratislavský hrad. 

Ale teraz trošku vážnejšie. Ak ste si doteraz mysleli, že dnešok patrí súkromnej televízii a jej otvoreným dverám, alebo že dnešok patrí nejakým zahraničným lietadlám, mýlili ste sa. Teda... Pre automobilového fanúšika sa to najpodstatnejšie udialo v tieni vyššie naznačených udalostí na bratislavskom hradnom kopci.

Zraz majiteľov a obdivovateľov automobilov značky Porsche sa konal práve dnes v Bratislave. Neoficiálny klub Porsche Fans Slovakia v spolupráci s klubmi z okolia pripravil druhý zraz automobilov značky Porsche, ktorého sa zúčastnili nielen slovenské ale aj zahraničné automobily. Od rána do približne druhej hodiny boli automobily vystavené pod bratislavským hradom. Následne sa v kolóne presúvali cez Bratislavu do neďalekého maďarského mesta, kde mali súkromný program.

Na mieste bolo možné na vlastné oči zočiť Porsche 356, Porsche 911 (Classic), Porsche 930, Porsche 914, Porsche 964, Porsche 924, Porsche 944, Porsche 928, Porsche 968, Porsche 993, Porsche 986, Porsche 987, Porsche 996, Porsche 997, Porsche 991,Porsche 911 R, Porsche Panamera, Porsche Cayenne, Porsche Macan a mnoho ďalších.

Ak ste to ráno nestihli, mali ste iné povinnosti, alebo členovia rodiny považovali za významnejšie zúčastniť sa leteckých dní, či DOD alebo iných sobotňajších akcií, nič sa nedeje. Zúčastnené autiaky si môžete pozrieť v priloženej galérii. 

Zdroj: Ján Hargaš

 

jh

Komentáre k článku


Stream naživo