2015-02-06 13:30:00
Kalendár Liqui Moly 2015
Kalendár Liqui Moly 2015

Kalendár LIQUI MOLY so sexi krivkami na rok 2015 je s prekvapením

Medzi najznámejšie kalendáre, kde hlavnú úlohu zohrávajú ženské krivky, patrí svetoznámy kalendár Pirelli.

Gumárenský gigant z Talianska však nie je jediný, kto má podobné lahôdky pre motoristov. Už niekoľko rokov vydáva (čím ďalej, tým viac erotické) kalendáre aj nemecký špecialista na výrobcu olejov, mazív a aditív Liqui Moly. Rovnako ako už spomínaný slávny príbuzný kalendár Pirelli sa aj olejársky gigant rozhodol nepoužiť takmer žiadne autá ako dekoráciu modeliek. Hlavný dôraz kladie na odhalené (doslova) ženské krivky. Ale aby sme boli úplne presní: zelený Ford Mustang prvej generácie sa objavil na dvoch fotkách v edícii pre rok 2015. A to je, čo sa áut táka, v tomto roku všetko...

Po minuloročnej téme motoristického športu, ktorú nafotili na okruhu Hockenheimring je tentoraz témou industriálny štýl. Na nafotenie svojho nového erotického kalendára si nemecký špecialista na motorové oleje a aditíva, firma Liqui Moly, vybrala opäť úplne netradičné miesto: oceliareň Maxhütte v Bavorsku.

Modelky erotického kalendára Liqui Moly 2015 sa teda nasťahovali do odstavenej oceliarne, no hlavnú úlohu aj naďalej zohrávajú sexi modelky. Fotografovi pózovali odeté v zvodnej spodnej bielizni, no často takmer, alebo úplne bez nej...

Štrnásť modeliek sa prechádzalo po uzavretej oceliarni. „Tieto vkusne inscenované zábery by mali spríjemniť všedný deň v každej dielni, myslí si Peter Baumann, vedúci marketingového oddelenia spoločnosti Liqui Moly. Maxhütte bola svojho času jednou z najznámejších oceliarní, v ktorej pracovalo viac ako 9000 zamestnancov. Vysoké pece už dávno vychladli; keď však vstúpili do priemyselných rozvalín modelky Liqui Moly, teplota znovu stúpa... Kontrolujú rozvádzače, premazávajú technické vybavenie a znovu uvádzajú do prevádzky vyslúžilé laboratóriá. Prach, hrdza a škvara sú všadeprítomné - z fotografií srší minulosť a zánik.


„Kúzlo týchto fotografií spočíva v napätí, ktoré vzniká medzi modelkami a okolím: mladé, krásne ženy v starej priemyselnej ruine, zmyselné telá pred obrovskými strojmi“, hovorí Peter Baumann. Tento kalendár je výnimočný nielen kvôli svojim motívom. Je tiež naozaj „dlhý“ a namiesto 12 mesiacov obsahuje mesiacov 13. Začína sa totiž už v decembri tohto roka, ak by ste neboli získali prechádzajúci kalendár pre tento rok, čo nebolo naozaj jednoduché.

Kalendáre sa totiž distribuujú do dielní a zákazníkom spoločnosti Liqui Moly. Ten, na koho sa nedostane, sa môže pokúsiť, získať jeden z niekoľkých výtlačkov, ktoré sú k dispozícii na www.liqui-moly-teamshop.de v internetovom obchode Liqui Moly. A náhlenie sa rozhodne oplatí: V minulom roku boli kalendára vypredané v priebehu niekoľkých pár dní. Čudujete sa?

No a na záver to spomínané prekvapenie: edícia pre rok 2015 priniesla pre Slovákov príjemné zistenie. Olejárska firma „vytasila“ do svojho kalendára polonahú Slovenku. Medzi zvodnými ženami v kalendári nemeckého koncernu sa totiž objavila aj slovenská prsnatá brunetka Lucia Javorčeková. Modelku, ktorá nie je na Slovensku celkom neznáma a okrem iného sa nedávno objavila v populárnom televíznom seriálovom Paneláku, nájdete na fotografiách pre mesiace február, marec a máj.

P.S.

Aby ste si mohli overiť naše tvrdenie, že firma Liqui Moly každý rok zverejňuje vo svojich kalendároch stále odvážnejšie fotografie, pridali sme do fotogalérie aj fotky z aktuálneho roka. Je ich dokonca 14, lebo do kalendára zahrnula aj dva mesiace predchádzajúceho roka, teda november a december 2013. Takže príjemné prezeranie...

red
ZDROJ: liqui-moly.de

Komentáre k článku


Stream naživo