2014-10-19 04:54:56
Nissan Skylink GTR pokryla
Nissan Skylink GTR pokryla manželka vodiča zvláštnou grafikou.

Muž požiadal svoju ženu, aby mu pomaľovala auto – vytiahla naň fixky

Čmáranice na aute - to sa predsa nerobí!! Alebo žeby predsa? Nuž, iba ak to je umenie.

Istý automobilový nadšenec „dovolil“ svojej manželke, aby mu takýmto spôsobom skrášlila športové auto. Jeho pôvodne strieborný Nissan Skyline GTR sa mu totiž ani trocha nepáčil, lebo nenávidel striebornú farbu auta.

Celkom náhodou narazil na úžasný spôsob, ako dať svojmu elegantnému striebornému vozidlu nezabudnuteľný vzhľad.Raz večer požiadal svoju ženu, maliarku, aby mu zamaskovala na nárazníku pár škrabancov nejakou kresbou.

No a keď ráno vyšlo slnko a on videl jej úžasne zložité a elegantné kresby a ako sa kresba vyvíja, vedel, že ju v tom nechá pokračovať aj mimo nárazníka. Poprosil ju, aby podobnými motívmi pomaľovala celý povrch karosérie.

Takže zatiaľ čo on pracoval na vyladení interiéru auta, manželka sa pustila do auta - čiernou nezmývateľnou fixkou začala maľovať motívy po celej karosérii. Vyrobila tak takéto elegantné „tetovanie“ auta.

Pokryť celú plochu auta zabralo zhruba 100 hodín práce, kde okrem samotnej kresby motívov bolo treba ešte naniesť niekoľko vrstiev laku na jej ochranu. A toto už je výsledok, ktorý na internete obdivujú milióny ľudí.

Jozef Vydra
ZDROJ: www.boredpanda.com

Komentáre k článku


Stream naživo