2015-01-21 12:10:00
Miss Tuning 2014 nafotila
Miss Tuning 2014 nafotila kalendár na rok 2015
Zdroj: Max Seam

FOTO: Miss Tuning 2014 nafotila lákavý kalendár na rok 2015

Víťazka populárnej voľby Veronika Klimovits už má za sebou nielen zisk korunky kráľovnej tuningu.

Výsadou Miss Tuning, ktorá sa tradične volí na akcii Tuning World Bodensee, je okrem dekorovania korunkou, aj možnosť nafotiť kalendár na nasledujúci rok. Toto už má tohtoročná víťazka za sebou a my máme jej fotky do kalendára pre rok 2015 už k dispozícii.

Takže namiesto vypisovania dlhých traktátov a pojednaní o kráse a dokonalosti vám radšej odporúčame našu fotogalériu, kde sa nachádza 12+1 aktuálnych fotografí a ešte pár z leta, z vyhlasovania výsledkov po voľbe Miss Tuning. Dvanásť je jasných – toľko je predsa mesiacov v roku. Tá trinásta je úvodná fotka s označením roka pre ktorý sa kalendár vydáva.

Môžete ich teraz pekne v pokoji domova zhodnotiť. Fotenie Miss, ktorá mimochodom má k dispozícii na celý rok mierne upravenú Škodu Rapid Spaceback, sa nezaobišlo bez dobrodružstva. Miss-ka musela kvôli foteniu cestovať až do Afriky, konkrétne do Kene.

Na výsledku má svoj hlavný podiel fotograf Max Seam, ktorý navyše ako pozadie použil nielen žirafy, ale aj rely autá. Fotky sú to zaujímavé  Ak by ste zatúžili po Veronike, vlastne, ak máte záujem o tento kalendár a chcete, aby vám visel - napríklad v pracovni, či garáži, nuž dávame na známosť, že sa dá kúpiť za 25 až 30 eur. Ale nie u nás a musíte dobre hľadať skôr, ako sa vypredá...

Skôr ako sa pozriete do fotogalérie, pripomeňme si atmosféru voľby a víťazstvo Veroniky v Bodensee:

Zdroj: Max Seam
Zdroj: Max Seam

No a teraz už šupky-hupky do galérie...

Jozef Vydra
ZDROJ: World Tuning

Komentáre k článku


Stream naživo