2020-09-22 12:10:00
SEAT Ateca 2021
SEAT Ateca 2021
Zdroj: Seat

Nový SEAT Ateca už v predpredaji. Slovenská cena pod magickou hranicou

SEAT začiatkom septembra spustil sériovú výrobu faceliftovaného modelu Ateca. Slovenský zákazník si tak môže auto objednať.

SEAT Ateca 2020, ktorý privíta posádku slovom "Hola!" premietaným na zem, má osviežený vonkajší dizajn a modifikovaný interiér. Úplnou novinkou je výbava Xperience.

Okrem evolúcie dizajnu prešla revolúciou výbava a asistennčné systémy. So systémami ako Prediktívny adaptívny tempomat, Emergency Assist, Pre-Crash Assist, Travel Assist, ako aj Side & Exit Assist, nový SEAT Ateca prináša najmodernejšie asistenčné systémy. Vybavenie ďalej rozšírili nové komfortné prvky ako vyhrievaný volant, predné vyhrievané okno Climacoat bez akýchokoľvek viditeľných drôtov na čelnom skle, alebo komfortný asistenčný systém na manévrovanie s prívesom Trailer Assist. 
Kompaktné SUV s najnovšími technológiami infotainmentu ako Full Link poskytuje bezdrôtovú integráciu smartfónu cez Android Auto a Apple CarPlay, ako aj online služby a funkcie zvyšujúce komfort, ktoré sa dajú využívať a ovládať prostredníctvom aplikácie.

SEAT Ateca poháňajú nové modernizované spaľovacie motory, prispievajúce k zníženiu emisií. Ponuka obsahuje tri benzínové motory TSI a dva naftové TDI vo výkonovom rozpätí od 81 kW (110 k) do 140 kW (190 k).

Zdroj: Seat

Slovenský importér značky SEAT prináša nový SEAT Ateca už od 19.990 EUR v sérií s Full LED svetlomentmi, SEAT Connect 3.generácie a koženým paketom vo výbave Reference. Prvé skladové a predvádzacie vozidlá budú na predajniach značky SEAT už od začiatku októbra, vo všetkých dostupných motorizáciach a výbavách, vrátane úplne novej výbavy Xperience.

Cena 19 990 EUR platí pre základnú motorizáciu 1,0 TSI s manuálnou šesťstupňovou prevodovkou v spomínanej výbave Reference. Silnejší motor 1,5 TSI kúpite s manuálnou šesťstupňovou alebo automatickou DSG prevodovkou. Manuál a výkon motora 110 kW je dostupný od výbavy Style a začína na 23 970 eur. 1,5 TSI 7DSG štartuje v Style 26 080 eur. Naftový motor je aktuálne dostupný buď s pohonom predných kolies a s manuálnou prevodovkou za 26 500 eur (2,0 TDI 110 kW Style), alebo s pohonom všetkých kolies 4Drive a s automatickou 7-stupňovou DSG za 30 700 eur. Azda najlákavejšou ponukou je benzínový dvojlitrový štvorvalec 2,0 TSI s výkonom 140 kW a s DSG, ktorý v športovej výbave FR kúpite za 31 660 eur. 

Zdroj: Seat

Nový SEAT Ateca 2020 je hneď od začiatku súčasťou programu SEAT All Inclusive, kde k novému SUV získate tiež prémiové služby v podobe predĺženej záruky na 5 rokov (alebo 100.000 km), servisné prehliadky predpísané výrobcom úplne grátis na 4 roky (alebo 80.000km - vrátane spotrebného materiálu a oleja), ročné PZP a havarijné poistenie zadarmo a značkové financovanie SEAT Financial services až na 6 rokov úplne bez úroku s akontáciou od 25 percent. 

Zákazníci, ktorí naopak uprednostňujú pred značkovým financovaním hotovosť, je možné program vymeniť za atraktívny odkupný bonus 1500 EUR spolu s predĺženou zárukou. Tým sa štartovacia cena automobilu znižuje na 18 400 eur. 

Zdroj: Seat


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: Seat

Komentáre k článku


Stream naživo