2016-10-12 19:27:41
BMW 5 series
BMW 5 series
Zdroj: BMW

Nové BMW radu 5 odhalené. Fotografie novinky unikli tesne pred premiérou

Fotografie nového radu 5 sa dostali na svetlo internetu a šíria sa webom rýchlosťou blesku.

Na nové BMW radu 5 už čakáme niekoľko rokov. Vídali sme ho zahalené brázdiť cesty aj neďaleko našich hraníc, no až teraz sa konečne dostáva na svetlo sveta. BMW si počkalo nielen na odhalenie triedy E, najmä na koniec autosalónu v Paríži, aby tak nič nebránilo novinárom a širokej verejnosti vo výhľade na očakávanú novinku.

Nový Bavorák triedy 5 prichádza na trh dva roky po vlajkovej lodi BMW 7. Ako naznačujú fotografie modelu vozidlo nesie dizajnové prvky svojho väčšieho kolegu. To platí ako o zovňajšku, tak i o vnútornom priestore automobilu. Je to taká "Sedmička" v menšom. 

Z fotografií okrem evolučných zmien dizajnu namiesto tých revolučných, vyplýva tiež zmena rozmerov novinky. Vo všeobecnosti sa očakáva, že nová trieda 5 poskytne pasažierom viac miesta ako tá súčasná, fotografie to, zdá sa, potvrdzujú.

Viac o novom automobile sa dozvieme v priebehu nasledujúcich dní. Zatiaľ nám musia stačiť fotografie, ktoré sa dostali na web cez čínske stránky. Istotne sa v BMW veľmi hnevajú a podnikajú právne kroky... Každopádne máme radi tieto riadené „úniky“. Čo poviete na dizajn nového radu 5? 

jh

Komentáre k článku


Stream naživo