2015-03-12 11:55:00
Výstava Motocykel 2015
Výstava Motocykel 2015
Zdroj: Jan Zemiar

FOTO: Výstava Motocykel 2015 sa začala. Pozrite si to najlepšie vo veľkej galérii!

Chystáte sa na výstavu Motocykel? Už od dnes do nedele ju môžete navštíviť. Toto vás v Inchebe čaká.

Výstava Motocykel každoročne priláka tisícky fanúšikov silných strojov nielen v jednej stope. Aj tento rok je na čo pozerať a čo si „osedlať.“ Ak si svojou účasťou ešte nie ste istí, pozrite si galériu, tam dozaista nájdete odpoveď na otázku, či sa do Incheby v Bratislave oplatí prísť.

Viac než 120 fotografií poslúži nielen na hrubú predstavu o tom čo na výstavisku nájdete a na čo sa tešiť, ale prináša aj obrázky tých najzaujímavejších kúskov. No a v prípade, že vám je Bratislava ďaleko, galéria môže poslúžiť na to, aby ste o nič dôležité neprišli.

Okrem mopedov, skútrov, chopperov a superšportov od tých najlepších značiek na výstavisku zočíte aj príjemné hostesky a hlavne lode a vodnú techniku.

Tak ako minulý rok aj toho roku sa na výstave zúčastňujú značky ako Harley Davidson, BMW, Suzuki, Honda, Ducatti, Kawassaki ale aj mnohé iné a medzi najzaujímavejšími kúskami môžete objaviť aj Indiána, či Jawu. K dispozícii je aj ponuka moto príslušenstva a samozrejme nejaké to občerstvenie. Popri samotných vystavených kusoch (motocyklov aj lodí) sa môžete zúčastniť na rôznych sprievodných akciách.

Ale teraz poďme konečne k tomu najdôležitejšiemu – ku galérii.

Ján Hargaš

Komentáre k článku


Stream naživo